Galerie SANAA
Jansdam 2
3512 HB Utrecht
The Netherlands
+31 (0)30 2367242
info@galeriesanaa.nl
open wo t/m za 12.00 - 18.00 uur
en op afspraak


Interesse in het huren van de ruimte?
Schrijf een e-mail.
 

Vergaderen tussen de kunst!

Omgeven door de kunst van zowel Afrikaanse als Nederlandse kunstenaars heb je het gevoel in een andere wereld te zijn. Iedere zes weken opent een nieuwe expositie in SANAA’s ruime, lichte, open en inspirerende ruimte, dus elke bijeenkomst heeft weer een nieuwe inspirerende omgeving. De ruimte biedt de gasten een plezierige en aangename omgeving voor een vergadering, (netwerk)borrel of presentatie.

Mogelijkheden

De galerie bevindt zich in het hart van de historische binnenstad, en is op loopafstand van het NS station, bezienswaardigheden en horecagelegenheden in het centrum. De ruimte is geschikt voor groepen van 6 tot 60 personen en is voor verschillende bijeenkomsten bruikbaar. Denk aan vergaderingen, heidagen, (netwerk)borrels, of aan een workshop, training of presentatie. Met persoonlijke aandacht en zorg worden de randvoorwaarden rondom uw activiteit verzorgd.  Uw lunch of diner kan prima worden geintegreerd met de activiteit. Op verzoek leidt de galeriehouder u graag rond in de expositie.

Contact en Reserveren

Tarieven zijn afhankelijk van de activiteit en de groepsgrootte (6-60). Neem contact op met Berthe Schoonman (06 5318 5501). Zij neemt graag de opties met u door. Of stuur een email naar info@galeriesanaa.nl